RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ann-Kristin Loodtz/TV 2 Nettavisen

Idol-Sofie i missefinale

Sist oppdatert:
- Nei, det er ikke sant! utbryter tidligere Idol-deltager Sofie Storaas. Vi har nettopp røpet at hun er tatt ut til Frøken Norge. Se jubelbildene.

(Bryggen i Bergen / SIDE2): De siste ukene har teamet bak Frøken Norge gått igjennom over 1200 søknader og gjennomført intervjurunder i de største byene.

Nå er listen over de 24 semifinalistene snart klar, og en av dem som er valgt ut til konkurransen, er Sofie Storaas fra Bergen. Med tillatelse fra Frøken Norge overbringer side2 det gode budskap.

  • Se bildene av Sofie nederst i saken

- Nei, du tuller. Det er ikke sant! Jeg må få lov til å gi deg en klem.

Sofie deltok under Idol 2005, og kom hun til semifinalen. Og kjæresten Håkon Njøten har en fortid i Idol - de to traff hverandre på et utested i Bergen.

Alle deltakerne på side2.no fredag

Denne gangen er hun innstilt på å jobbe enda hardere.

- Jeg skjønte da jeg var med i Idol at det krever beinhard jobbing. Og det så jeg også med Kathrine Sørland som jeg snakket med på audition til Frøken Norge. Hun virker kjempeflink, sier Sofie.

Danser for basketlag
18-åringen går i 3. klasse på Bergen Katedralskole. Egentlig var planen å begynne på et annet gymnas for å ta musikklinjen. Men nå er hun glad for at hun valgte allmennfag slik at hun har et godt grunnlag for eventuelt senere studier. Musikken bruker hun likevel mye tid på i fritiden, blant annet i sommer da hun var med i oppsetningen av Jesus Christ Super Star i Bergen.

Sofie har danset siden hun var åtte år og har vært innom både rytmisk sportsgymnastikk, ballett, jazzdans og mer moderne dans. I dag er hun med i en dansegruppe som lager show rundt kampene til basketlaget Ulriken Eagles.

Hun har prøvd seg litt som modell gjennom oppdrag for I Models i Bergen. Og det var lederen for byrået, Tore Caughlien, som foreslo at hun skulle melde seg på Frøken Norge.

- Så jeg tenkte: «Why not?» Talenter er jo til for å brukes. Og jeg har jo klart å komme fra 1200 søkere til de siste 100, sier Sofie før side2 røper den gode nyheten.

Etterpå er hun bare smil og lutter glede. Mamma får en kjapp telefon med mobilen, mens kjæresten får vente til etterpå.

Egentlig var Sofie Storaas på vei opp til Stoltzekleiven, en fjellsti som går rett opp fordelt på over 700 trappetrinn.

«Ja, nå skal jeg love deg at jeg går Stoltzen rett opp»

TV 2 og Zebra
- Ja, nå skal jeg love deg at jeg går Stoltzen rett opp, lover hun etter jubeldansen på bryggen i Bergen.

Den endelige finalen i Frøken Norge står 7. januar. Da kåres det to vinnere, en av juryen og en av tv-seerne.

Den første vil delta under Miss Universe i mai, mens seernes favoritt deltar i Miss World neste desember. Samtlige av de innledende finalene blir først sendt på TV 2 Zebra, og siden på TV 2.

Geir Hamnes i Best Company opplyser til side2 at de har rekruttert jenter fra hele landet, men at de har hatt en tøff kamp med å velge få nok deltakere fra Bergen i år.

- Det er så mange pene jenter fra Bergen, sier han lurt til Side2s bergenske journalist.

Han og resten av teamet har snart valgt ut de 24 kandidatene som skal delta i finalerundene.

Se bildene av Sofie under:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere