RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingnis fortsetter tapsrekken

Sist oppdatert:
Teknologiselskapet Ignis, som tidligere het WiCom, fortsetter tapsrekken
Selskapet fikk et resultat før skatt på minus 6,1 millioner kroner i tredje kvartal av en omsetning på 13,7 millioner kroner. I andre kvartal var tapet på 6 millioner kroner av en omsetning på 11,4 millioner kroner.

Driftsresultatet før avskrivninger (EBITDA) var på minus 4,1 millioner kroner i tredje kvartal.

Ignis-sjef Thomas Ramm skriver i en melding at det for system-divisjonen forventes en omsetning for året i intervallet 50 til 55 millioner kroner med positiv EBITDA-resultat i området 3 millioner kroner.

- Dette er en noe lavere forventning til omsetning enn tidligere kommunisert som skyldes i hovedsak full utnyttelse av konsulentbasen med dertil lavere mulighet til løsningssalg. Divisjonen er derfor i gang med en rekrutteringsprosess som forventes å kunne gi en positiv effekt allerede fra første kvartal 2005, heter det i en melding.

I Ignis teknologi-divisjon forventes produktomsetningen å komme i første kvartal 2005. For 2005 som helhet forventes en omsetning
innenfor området telekom på 2 til 3 millioner dollar, og divisjonen har som målsetting å oppnå en markedsandel på 15 prosent av det såkalte VOI-markedet innen fire år.

- Styret ser vekst i begge divisjonenes markeder, og er godt fornøyd med utviklingen i konsernet. Konsernet forventer å ha en disponibel likviditet inklusive trekkrettigheter på mellom 15 til 20 millioner kroner pr. 31. desember 2004, heter det i meldingen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere