RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Blottet seg etter hekk-krangel

Sist oppdatert:
Ifølge kvinnen blottet naboen seg og onanerte - før han slo henne ned.

To naboer i Kragerø som kranglet om en hekk og noen heller i sommervarmen i går, klarte ikke å ordne opp alene, skriver Telemarksavisa.

Rundt klokken 15.15 i går ringte en kragerøkvinne til politiet og bad dem om å komme raskt til stedet på grunn av en nabokrangel.

Operasjonsleder Bernt Ingebrigtsen ved Telemark politidistrikt sier at kvinnen fortalte at den mannlige naboen hadde slått henne i bakken.

- Før det skulle naboen ifølge kvinnen ha blottet seg og onanert i hennes påsyn. Så det kan se ut som om varmen har tatt litt hardt på for noen, sier Ingebrigtsen til Telemarksavisa.

Ifølge kvinnen skal krangelen ha startet da hun holdt på med planting av hekk og legging av heller i hagen inntil naboeiendommen.

Hendelsesforløpet er ennå uklart for politiet, siden det er flere versjoner av hva som har skjedd.

- Kvinnen hadde ingen skader, og det er litt uklart hva som skjedde. Det er ikke bekreftet at hun ble slått ned eller at naboen blottet seg. Men det som er helt sikkert er at det har vært en krangel der. Vi har notert oss navnene på vitnene, og så får vi vente på at saken blir anmeldt. Så får politiet i Kragerø nøste det opp derfra, sier Ingebrigtsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere