RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)

- Fotballen kupper kjærligheten

Sist oppdatert:
En av fire norske menn innrømmer at fotball i en eller annen grad tærer på kjæresteforhold, ifølge ny undersøkelse. Hva er viktigst for deg - fotball eller sex?

Hver femte kvinne mener det samme, viser undersøkelsen MMI har gjort for Dagbladet.

- Tallene forteller sitt, men det skal understrekes at en meget stor andel mener fotballinteressen bare påvirker forholdet i liten grad, sier Håkon Kavli i MMI til avisen.

Hva er viktigst - fotball eller sex?
Fotball
Sex
Ingen av delene

Se resultat

Undersøkelsen viser samtidig at over halvparten av norske menn anser seg som ganske eller meget interessert i fotball, mens bare to av ti kvinner sier det samme.

Sexolog Gro Isachsen er ikke bare overrasket over MMI-målingen. Hun synes også at prioriteringen er trist lesning på vegne av all sengehyggen i norske hjem.

- Hvis folk synes fotball er bedre enn sex, så lurer jeg på hva slags sexliv de har. Da bør de kanskje gjøre noe med det, sier Isachsen.

PS! En undersøkelse i England viste nylig at mange damer foretrekker shopping fremfor sex. Ti prosent sa at de fikk større kick av å trekke kredittkortet ...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere