RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er uskyldig

Sist oppdatert:
Ransiktede Erling Havnå ble i dag varetektsfengslet i åtte nye uker. - Jeg er ikke skyldig, sa Havnå til TV 2 Nyhetene da han ble ført ut av tingretten i Skien.

Tungt bevæpnede polititjenestemenn voktet fengslingsmøtet i Skien i dag, både inne og utenfor tingretten. Erling Havnå var påsatt håndjern da han ble ført inn og ut av rettslokalene.

I det Havnå var på vei ut av retten, spurte TV 2 Nyhetene om han var skyldig.

- Nei, det er jeg ikke, svarte den ranssiktede.

Havnå ble varetektsfengslet i åtte nye uker med brev- og besøksforbud.

Politiet begjærte lukkede dører og fikk medhold av dommeren. Forsvarer Astri Aas-Hansen fra advokatfirmaet Elden ba om åpne dører.

Politiet mener Erling Havnå har medvirket i både ranet av Postens brevsenter i Oslo og ranet av Norsk Kontantservice i Stavanger.

Havnå ble pågrepet 22. juli i fjor. Han har ikke villet avgi forklaring siden september, og ville i dag forklare seg i tingretten.

Advokat Astri Aas-Hansen sier Havnå nå forberedt på å måtte møte i retten når saken etter ranet i Stavanger starter til høsten.

- Han håper det vil kunne komme fram ting i politiets etterforskning som gjør at han blir løslatt, men er like fullt forberedt på at han kan bli sittende i varetekt fram til høsten, sier Aas-Hansen til TV 2 Nyhetene.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere