RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

6-åring skadd i frontkollisjon

Fire personer, deriblant en seks år gammel gutt, ble skadd da en personbil og en campingbil frontkolliderte på E134 i Telemark natt til lørdag.

Ulykken skjedde i Flatdal i Seljord like før klokken 23.50 fredag. Seksåringen og en 27 år gammel mann, som begge satt i personbilen, ble flydd til Ullevål universitetssykehus med ambulansehelikopter.

Operasjonsleder Oddbjørn Hermansen ved Telemark politidistrikt sier til TV 2 Nettavisen at årsaken til ulykken er foreløpig ukjent.

Ullevål universitetssykehus opplyser i en pressemelding at 6-åringen har fått skader i hodet og ansikt. Skadene karakteriserer som lette og tilstanden er stabil. Han er i natt til intensiv behandling ved sykehuset. 27-åringens tilstand er også stabil. Han pådro seg lettere hode- og bruddskader.

To personer i campingbilen ble fraktet til sykehuset i Telemark med ambulanse etter sammenstøtet. Etter det TV 2 Nettavisen erfarer skal de to ha pådratt seg lettere skader.

Begge bilene er norskregistrert.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere