RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anal-massør sparket igjen

Sist oppdatert:
Legen som ble kjent for sin omstridte behandling av ryggplager, har fått sparken for tredje gang.

Den svenske legen Jan Mikael Nordfors (48) har tilbudt en rekke pasienter analmassasje mot ryggplager. I fjor fikk han sparken som lege både i Finnmark og i Jølster i Sogn og Fjordane .

Til VG har legen tidligere uttalt: «Dette er en heksejakt. Jeg synes ikke det er det dugg skjønt å pirke folk i rumpen. Jeg gjør det for at folk skal bli bedre.»

Nå må han også gå fra stillingen sin i Verran kommune i Nord-Trøndelag - etter bare to ukers engasjement, skriver Trønderavisa. Kommunen skal ikke ha visst om legens tidligere klagesaker, eller at det var rettet nye anklager mot ham.

Ifølge VG har legen nå skiftet navn til Stenborg.

- Hadde vi hatt kjennskap til legens fortid, ville han aldri fått jobb hos oss, sier kommunesjef for helse i Verran, Lisbeth Ystmark til Trønderavisa.

Hun vil ikke gå i detalj på hva de nye anklagene mot Nordfors handler om, men sier at saken er en stor belastning for kommunen og et brudd på det normale tillitsforholdet mellom lege og pasient.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere