RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Angrep politikvinne med kniv

Sist oppdatert:
Ble påført kuttskader av fyllekjører.

Det var natt til søndag at en beruset 41-åring ble stanset på riksvei 19 mellom Tønsberg og Horten. Politipatruljen fikk bistand fra en kvinnelig konstabel og kollegaen hennes for å få transportert mannen til fyllearresten. Ifølge VG Nett ble mannen fra Horten kroppsivisitert, men plassert i politibilen uten håndjern.

41-åringen virket rolig og satt sammen med den kvinnelige politikonstabelen i baksetet.

- Vedkommende endret plutselig karakter. Da dro han frem kniven, sier politistasjonssjef i Tønsberg, Øystein Holt, til avisen.

Foldekniven hadde han skjult i støvelen, og var ikke blitt oppdaget under ransakingen. Politikvinnen måtte slåss for livet med fyllekjøreren, som gikk til angrep på politikvinnen i baksetet på politibilen. Hun ble påført lette kuttskader på hendene og i ansiktet før hun fikk kontroll på mannen.

Mannen er siktet for vold mot offentlig tjenestemann og han har erkjent angrepet. Mandag ble han løslatt etter å ha blitt avhørt.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere