RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bare én bot fra «røykepolitiet»

Bare ett utested i Oslo har fått smekk på fingrene etter at den nye røykeloven ble innført. Arbeidstilsynet mener overgangen har vært en suksess.
Sist oppdatert:

Ett utested er ilagt tvangsmulkt. Rundt åtte utesteder har fått pålegg om rettelser og har fulgt opp dette. Det er Arbeidstilsynets fasit i Oslo - et halvt år etter at den nye røykeloven ble innført, melder Aftenposten.

Seniorinspektør Bengt Eriksson i Arbeidstilsynet, som selv har inspisert 250 av utestedene, mener overgangen har gått over all forventning.

- Vi har ikke måttet presse så mye som vi hadde ventet, sier han.

Reiselivsbedriftenes Landsforening (RBL) undrer seg over at kontrollørene allerede nå anser røykeloven for å være en suksess.

- Tilbakemeldinger fra medlemmene våre tyder på at kontrollørene har vært forsiktige nå i startfasen, sier informasjonsrådgiver Baard Fiksdal ifølge Aftenposten.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere