RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bestemor kjørte barnebarn i pillerus

Sist oppdatert:
Bestemor (57) kjørte i pillerus med sitt fire år gamle barnebarn stående i forsetet – og kolliderte nesten med en lastebil. Nå er hun dømt.

Kvinnen var på vei hjem til Fredrikstad fra Råde da hun skjente ut i motsatt kjørefelt på Rolvsøy i Fredrikstad. Hun holdt på å kollidere med en møtende lastebil, før hun vrengte over en trafikkøy, og ut i grøfta. Til alt hell ble ingen skadet i uhellet, melder NRK Østfold.

Lastebilsjåføren som måtte svinge unna for å unngå kollisjon, forklarte i retten at han så en liten unge stå foran i bilen og dra i rattet før bilen dreide ut av kjørefeltet.

Kvinnen forklarte i retten at hun kun hadde tatt smertestillende tabletter og at hun ikke følte seg påvirket. Hun nektet for at barnebarnet var løs i bilen.

Fredrikstad Tingrett dømte bestemoren til 21 dagers betinget fengsel, 15.000 kroner i bot, samt 3.000 kroner i saksomkostninger. Hun får ikke kjøre bil på to år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere