RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Død mann funnet i Bodø

Sist oppdatert:
Forbipasserende fant en død mann i en park i Bodø i ettermiddag. Politiet aner ikke hvem han er.

- Vi fikk melding om at forbipasserende hadde funnet en død mann i Bodø i ettermiddag. Meldingen kom inn klokken 18.20, men mannen var funnet cirka 20 minutter før. Vi sendte ut en patrulje til stedet, men vi har ikke klart å finne ut hvem dette er, sier operasjonsleder Jan Lekang ved Salten politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Så langt er det ingenting som tyder på at det har skjedd noe kriminelt med mannen, men han har ingen identifikasjonspapirer på seg. Derfor aner ikke politiet hvem han er, eller hvor gammel han kan være.

- Det ser ut til å være en godt voksen mann, men det er vanskelig å anslå noen alder på vedkommende. Han var kledd for å være ute, sier Lekang.

Mannen ble funnet liggende rett ut. Selv om det ikke tyder på at noe kriminelt har tilstøtt mannen tar politiet alle forholdsregler.

- Før det blir foretatt obduksjon av mannen kan vi ikke være sikre på hva det er som har skjedd. Derfor har vi nå en tekniker på stedet som sikrer alle spor som kan være av betydning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere