RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drapsoffers mor fikk besøksforbud

Sist oppdatert:
Moren til mannen som i 2003 ble skutt og drept da han forsøkte å stjele en bil, reagerer på at hun er ilagt besøksforbud av politiet.

- Jeg tolker forbudet som om jeg har forfulgt familien, noe jeg ikke har gjort, sier Anne Lise Halvorsen til Agderposten. 21. desember 2003 mistet hun sønnen. Han ble skutt og drept da han forsøkte å stjele en bil i Froland.

Familien til mannen som skjøt ba politiet om å nekte offerets mor å kontakte dem og oppsøke stedet der sønnen stjal en bil og senere ble skutt til døde. Anne Lise Halvorsen har tent fakler i området, og sier hun vil fortsette med det, men at hun vil holde seg unna familiens eiendom. Hun fikk skriftlig beskjed om besøksforbudet 19. desember, skriver Agderposten.

- Et umenneskelig og krenkende forbud, sier advokat Tor Erling Staff til avisa.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere