RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Du arver smaken

Sist oppdatert:
Liker du ikke fisk? Det kan være moren din sin skyld.

(SIDE2): Forskere i England har kommet frem til at hva vi liker og ikke liker mest sannsynlig har noe med genene våre å gjøre.

Studien som ble gjort med 103 mødre som alle hadde eneggede eller toeggede tvillinger, viste at de eneggede tvillingene likte mye av den samme maten, og at de hadde oppsiktsvekkende likere smak enn de toeggede tvillingene, melder nyhetsbyrået Reuters.

Det var særlig smaken på kjøtt og fisk som var arvelig. Når det kom til grønnsaker og desserter var det miljøet som hadde mest å si.

LES MER HELSE HER

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere