RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Elg braste gjennom butikkrute

Sist oppdatert:
En elg som kom brasende inn gjennom butikkvinduet midt i åpningstiden skapte lørdag kaos i Lillehammer sentrum. Inntrengeren ble til slutt bedøvet og avlivet.

- Elgen kom hoppende inn gjennom vinduet på fasaden, forteller daglig leder i barne-klesbutikken Smørøyet, Hanne Karin Ottesen, til TV 2 Nettavisen.

Bedøvelse
Det skjedde rundt klokken halv tolv lørdag. Klokken kvart på to er elgen fremdeles inne i butikken som ligger i Mesnasenteret i Lillehammer sentrum. Ottesen og alle andre som oppholdt seg i området rundt Lilletorget var evakuert. Politi, brannvesen, en ambulanse og Viltnemnda var på stedet.

Først klokken 14.25 ble elgen fjernet.

- Elgen er bedøvet, avlivet og fraktet vekk, opplyser operasjonsleder Hågen Løvseth i Gudbrandsdalen politidistrikt til TV 2 Nettavisen klokken 14.28.

Glad ingen ble skadet
Ottesen priser seg lykkelig over at ingen ble skadet i det overraskende innbruddet. Blant kundene som var i butikken da elgen knuste vinduet, var et par besteforeldre med barn og barnebarn.

- Vi er veldig takknemlige for at det er gått bra med kundene og hun som sto i butikken. Alle kom seg ut uten skader, sier Ottesen.

Elgen har trolig blitt skremt etter å ha løpt rundt midt i sentrum, og braste derfor gjennom et utstillingsvindu og inn i butikken, skriver Dagbladet.no.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere