RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En Reve-strek i regningen

BI-rektor Torger Reve utsatte sine studenter for virus- og spamfare da han sendte en mail til samtlige studenter torsdag.

Reve unnlot å bruke blindkopi-feltet slik at navn og adresser til de andre mottakerne ble synlige, skriver Økonomisk Rapport.

Hvis du skal sende melding til mange personer samtidig regnes det derfor som god folkeskikk å sette inn adressene i blindkopi-feltet. Da vil mottakeren kun se sin egen adresse.

Tilbakeviser påstander
Mange ønsker ikke at deres e-postadresse skal spres rundt overalt fordi det øker risikoen for å få virus og søppelmeldinger, såkalt spam.

Reve innleder med «Kjære BI-student» og tilbakeviser på det sterkeste påstandene om at BI-studenter er late, ikke kan noe og jukser.

- Dette er udokumenterte påstander fra en ansatt ved skolen. Hans uttalelser representerer ikke Handelshøyskolen BIs syn, skriver Reve i eposten.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere