RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Familie søkte tilflukt i kjelleren

Sist oppdatert:
En familie på seks i Åmnes utenfor Onøy i Nordland gjemte seg i kjelleren da stormen slo ut vinduene i første etasje og knuste garasjen til pinneved i natt.

Først ble garasjen tatt av uværet og knust til pinneved. Deretter slo vinden ut vinduene i bolighuset. Familien på seks på Åmnes utenfor Onøy i Nordland turde ikke annet enn å søke tilflukt i kjelleren da stormen herjet som verst ved fire-tiden i natt.

- Det har kommet flere meldinger om materielle skader etter uværet i natt, forteller operasjonsleder Arne Vestgård ved Salten politidistrikt til TV 2 Nettavisen tirsdag morgen.

I Medvik i Gildeskål kommune ble en campingvogn løftet til værs og smadret.

- Det var en nabo som så den gikk i lufta, sier Vestgård og opplyser at uværet herjet verst sør for Bodø.

I Brønnøysund blåste en trailer av veien på riksvei 70, i Mo i Rana kom en småbåthavn i drift og i Mosjøen ble flere vinduer i et kjøpesenter knust da stormen «Hårek» raste, melder TV 2 Nyhetene.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere