RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant mystisk mann på flåte

Sist oppdatert:
Politi og hovedredningssentralen Sør-Norge jobber på spreng med å finne svaret på hvor den nedkjølte mannen kommer fra.

- Det kan se ut som et skip har gått ned, ja. Vi har plukket opp en person i en flåte, og utover det kan jeg ikke si noe, opplyser redningsleder Eirik Walle ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til TV 2 Nettavisen.

Funnet av mannen fant sted sør for Lista, etter at redningssentralen lørdag morgen hadde registrert nødsignaler via satellitt.

- Vi har grunn til å tro en rekke ting, men ønsker ikke å utløse spekulasjoner. Nå sammenholder vi en del opplysninger for å finne ut av situasjonen, opplyser Walle.

Redningslederen understreker at redningsledelsen har en teori om hvilket fartøy mannen kommer fra, og at det ikke er grunn til å tro at flere personer skal være involvert.

Politiet jobber med å identifisere vedkommende som ble funnet.

- Alt tyder på at det er en nordmann. Vi har opplysninger om hvem det kan være, men ingen identifisering er klart. Vi håper å ha funnet mannens identitet om noen timer, opplyser operasjonsleder Ragnar Lissand ved Hordaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere