Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: MASSOUD HOSSAINI

Fikk heroin av barnevernet

Shopping med annonselenker

Årets høstfavoritter til herre

Oddsen med annonselenker

Djurgården har tatt kvelden

Jenta (15) hadde aldri prøvd heroin før miljøarbeideren ga henne stoffet.

Den 32 år gamle mannen hadde praksisplass på barnevernsinstitusjonen Løft AS i Horten da han ga den 15 år gamle jenta heroin. Sammen røyket de stoffet på rommet hennes.

Jenta selv slo alarm, og i mars ble mannen dømt til 60 dagers fengsel, skriver VG.

Avisen har tidligere skrevet at flere av miljøarbeiderne på denne institusjonen er straffedømt i alvorlige volds- og trusselsaker. To av de ansatte er også dømt for torpedovirksomhet.

– Hendelsen er veldig beklagelig, og mannen ble bedt om å gå på dagen. Denne personen var ikke ansatt hos oss, men utplassert av NAV. Vi hadde ingen informasjon som skulle tilsi at sånt kunne skje, sier daglig leder Mona Lien ved Løft AS.

– Vi er prisgitt at personer som jobber hos oss, forholder seg til norske lover. Mannen var i liten grad alene med barna, og han gjorde tilsynelatende en god jobb, sier hun.

Saken har ikke fått noen konsekvenser for Løft AS. Fylkesmannen sier at Løft AS har «opptrådt forsvarlig i håndteringen av situasjonen».

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus