RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fire pågrepet for skyting

Sist oppdatert:
Fire menn er fredag pågrepet for skytingen mot en mann som sov i en bil i Arendal.

En 33-årig mann lå fredelig og sov i bilen sin utenfor Myra skole i Arendal da han ble beskutt med hagle natt til fredag.

Han kjente ikke igjen mennene som stakk fra stedet da han våknet, men politiet har allerede funnet de som de mistenker å stå bak skytingen.

- Fire menn ble pågrepet i Arendal sentrum tidlig fredag morgen, og sitter nå i avhør på politihuset i Arendal. De er alle unge menn og kjenninger av oss, sier operasjonsleder Bjarne Bakken i Agder politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Hadde englevakt
Av hensyn til etterforskningen kan han ikke gå inn på detaljer i saken eller hva de fire har sagt i avhør. De fire er ennå ikke formelt siktet i saken.

Til Agderpostens nettutgave sier snekkerarbeider Gunnar Løge (33), som lå i bilen som ble skutt mot, at han har hatt innbrudd i bilen sin før, og derfor la seg til å sove i kassebilen fordi han skulle jobbe på Myra skole fredag morgen.

- Jeg våknet av at jeg hørte noen utenfor bilen. Da jeg reiste meg opp og kikket gjennom ruten fra varerommet, der jeg lå og sov, oppdaget jeg en mann med gevær, forteller Løge til agderposten.no.

Han forteller at han automatisk rykket tilbake - og så smalt det.

Den første skuddsalven gikk gjennom vinduet ved førersetet. Bare sekunder etter smalt det gjennom sidevinduene i kassebilen - bare en halv meter fra der Gunnar Løge lå.

Englevakt
Politiet mener det var et mirakel at mannen slapp fra skyteepisoden uten fysiske skader.

– Det må skyldes at mannen lå lavt i bilen, sier Asbjørn Enoksen, operasjonsleder ved Agder politidistrikt til Agderposten.no.

Hendelsen skjedde ved totiden natt til fredag. Løge så mennene forsvinne i en bil. Deretter la den sindige sørlendingen seg til å sove igjen - i varebilen.

De to gjerningsmennene har brukt både haglgevær og enten rifle eller pistol. Politiet ser svært alvorlig på saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere