RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flere sikkerhetshull avslørt

Sikkerhetsgjennomgangen ved Oslo Lufthavn, som ble igangsatt etter at TV 2 avslørte hvor enkelt det var å ta seg inn på flyplassen, avdekket flere mangler.
Sist oppdatert:

Det var langs flyplassens 30 kilometer med gjerder, at man oppdaget en rekke brister under sikkerhetsgjennomgangen, melder P4.

Informasjonssjef Jo Kobro sier sikkerheten ved OSL Gardermoen nå er god, og at man er i god gang med å utbedre feilene som ble funnet.

Arbeidet med å forbedre sikkerheten på Gardermoen ble igangsatt etter at TV 2 viste hvor lett det var å ta seg inn i avgangshallenuten å gå gjennom sikkerhetskontrollen.

Etter avsløringene ble det innført flere strakstiltak i tillegg til at tre interne arbeidsgrupper ble satt til å se på sikkerheten.

Også Veritas ble koblet inn for å sjekke sikkerheten ved Norges hovedflyplass.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere