RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsøkt voldtatt utenfor egen bolig

Sist oppdatert:
En kvinne i 20-årsalderen ble forsøkt voldtatt utenfor sin egen bopel på Tiller i Trondheim natt til lørdag. Politiet jakter nå på gjerningsmannen.

Voldtektsforsøket skjedde mellom klokken 03.30 og 03.45 natt til lørdag.

- Kvinnen ble forsøkt voldtatt rett utenfor sin bopel på Tiller. Hun oppdaget ikke gjerningsmannen før han var helt inntil henne, sier politioverbetjent Are Løw-Owesen ved kriminalvakten i Sør-Trøndelag politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Skjeggete mann
Kvinnen i 20-årsalderen hadde vært ute på byen og hadde tatt taxi hjem til huset der hun bor da den ukjente mannen dukket opp.

- Hun klarte å forhindre at mannen gjorde henne noe, og etterpå løp ham fra stedet, sier Løw-Owesen. Politiet ønsker ikke å gå mer i detalj rundt det som skjedde utenfor bolighuset.

Hendelsen er nå anmeldt, og politiet jakter på gjerningsmannen. Ifølge kvinnen var han høy, kraftig middels bygd, var skjeggete i hele ansiktet, hadde mørkt hår og var iført en svart skyggelue.

Ber om tips
Politiet har allerede foretatt noen vitneavhør i saken, men det skal ikke ha kommet fram noe i avhørene som kan belyse saken ytterligere.

- Vi ber folk som har vært i området på det aktuelle tidspunktet om å ta kontakt, sier politioverbetjenten til TV 2 Nettavisen.

Kvinnen ble etter voldtektsforsøket sendt til St. Olavs hospital for legesjekk. Hun har også vært inne og forklart seg for politiet.

Har du tips i saken? Ring politiet i Sør-Trøndelag på telefonnummer: 73 89 90 90

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere