RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsatt tillit til norsk kjøtt

Tross E. coli-smitten mener åtte av ti at norsk kjøtt er trygg mat. Men vi er blitt flinkere med kjøkkenhygienen.

Så mange som 77 prosent at de spurte svarer at de svært stor, eller stor tiltro til at det er trygt å spise norsk kjøtt, viser en undersøkelse Norsk Respons har utført for Aftenposten.

15 prosent sier de spiser mindre kjøttdeig enn tidligere, og åtte prosent velger bort kjøtt i større grad enn tidligere.

Med andre ord har ikke smitte-jakten befolkningen har vært vitne til de siste månedene ført til at nordmenn flest av lagt om matvanene. Imidlertid sier nær halvparten av de spurte at de har blitt mer bevisst på å ha god hygiene på kjøkkenet.

Rundt halvparten av de spurte mener norsk kjøtt er tryggere enn kjøtt importert fra utlandet, mens 38 prosent mener det ikke er noen forskjell.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere