RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full sjåfør gikk rundt og meldte bilen stjålet

Sist oppdatert:
En tydelig beruset mann (21) ble natt til søndag innbrakt for promilleprøve etter at bilen han senere meldte stjålet kjørte ut og gjorde flere rundkast på riksvei 4 i Åneby i Nittedal.

- Vi fikk melding om at en bil hadde kjørt ut i Åneby i Nittedal klokken 00.03. Da vi kom til stedet fant vi bilen på taket, og bilføreren hadde stukket av, forteller operasjonsleder Leif Greaker ved Romerike politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Politiet satte en hund på sporet, og ble ledet inn i et boligfelt. Vel inne i feltet en knapp time senere ringte en mann til politiet, og fortalte at farens bil - den samme som da lå på taket på riksvei 4 - hadde blitt stjålet.

Adressen mannen oppga var bare et steinkast unna der sporhund og politi da befant seg, og dermed var det ifølge politiet «bare å legge to og to sammen».

Da politimannskapene troppet opp hos mannen klokken 01.05, kunne de raskt konstatere at mannen var tydelig beruset. Ganske umiddelbart krøp 21-åringen også til korset og innrømmet at det var han som hadde kjørt bilen sin til vrak.

- Mannen er innbrakt for å ta blodprøve, og selv om han virker uskadd ønsker ambulansepersonellet å undersøke ham nærmere for indre skader, ettersom bilen har gjort noen kraftige rundkast, oppsummerer operasjonsleder Greaker overfor TV 2 Nettavisen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere