RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ga førstehjelp - fikk bot

Sist oppdatert:
Gunnulf Oterkiil endte opp med en bot på 6000 kroner etter å ha gitt førstehjelp til en dame på drosjeholdeplassen i Porsgrunn.

Sent på natten ga Oterkiil førstehjelp til en dame som hadde falt bakover og dunket hodet i asfalten på drosjeholdeplassen i Porsgrunn.

Mens han holdt på, kom en full mann bort, la seg ned og prøvde å kysse den bevisstløse damen på munnen, skriver Telemarksavisa.

- Da jeg forgjeves hadde prøvd å dytte ham unna og snakket til ham fire, fem ganger, sprakk det for meg. Jeg reiste meg og dro til ham i ansiktet, muligens med knyttet neve, forklarte Oterkiil i straffesaken i Skien og Porsgrunn tingrett onsdag, ifølge lokalavisen.

- Han er ikke bøtelagt for å ha forsøkt å hjelpe, men fordi han slo ned en mann som blandet seg opp i arbeidet hans, presiserte aktor, politiadvokat Kjell Ove Ljosåk, i straffesaken i Skien og Porsgrunn tingrett onsdag.

Saken har havnet i retten fordi Oterkiil nektet å godta en bot på 6000 kroner. Ifølge Telemarksavisa mener aktor at Oterkiil ikke hadde trengt å slå. Han kunne ha bedt folk i drosjekøen om hjelp til å fjerne mannen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere