RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Giftig røyk fra brann i Sandnes

Beboere ble bedt om å holde dører og vinduer lukket.

Sandnes (NTB): Det gamle egglageret i Sandnes i Rogaland sto natt til fredag i brann. Beboere i området rundt ble bedt om å holde dører og vinduer lukket på grunn av giftig røyk.

Politiet ble varslet om brannen i Hoveveien i Sandnes klokken 22.47 torsdag kveld. Røyken fra brannen var giftig og folk i området ble derfor oppfordret til å holde dører og vinduer lukket.

Rundt 20 brannmannskaper var sent torsdag kveld og natt til fredag i arbeid med å slokke brannen. Klokken 3.30 hadde 1.500 kvadratmeter av bygningens tak brent opp. Slokkearbeidet pågikk da fortsatt.

– Bygget er 7.000 kvadratmeter i grunnflate, så dette er en seig brann. Men vi jobber så godt vi kan, opplyser vaktleder Odd Magne Pedersen i Brannvesenet Sør-Rogaland til Stavanger Aftenblad.

Politiet etterlyste i forbindelse med brannen en bil sent torsdag kveld. Bilen ble like etter midnatt funnet. De fire personene i bilen har forklart at de hadde vært på stedet i forbindelse med arbeid på taket. Politiet understreker at det er for tidlig å si noe om brannårsak.

Bygget har de siste årene fungert som lagringssted for biler, husholdningsartikler og møbler. I tillegg holder et tømmerfirma til der, og det er flere som bruker bygningen til verksted. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere