RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)

Holmås trekker seg fra ledervervet i Oslo SV

Sist oppdatert:
Utpeker Per Østvold som sin etterfølger.

Holmås (37) har de to siste årene ledet Oslo SV. Han mener han ikke lenger har nok tid til Oslo SV etter å ha blitt valgt til leder av kommunalkomiteen på Stortinget. Holmås mener Østvold vil være den perfekte arvtakeren i Oslo SV.

- Hvem er bedre egnet enn Per Østvold? Han har bred politisk erfaring og står tungt i fagbevegelsen. Han har erfaring fra kampanjearbeid og er en samlende figur i SV. Dessuten er han en skarp debattant som høyresiden vil frykte å møte i debatter, sier Holmås til Dagsavisen.

Valgkomiteen i Oslo SV har ikke begynt sitt arbeid. Østvold selv sier han er positiv til å overta ledervervet.

- Dette er noe jeg har lyst til, og som jeg har tid til nå som jeg er ferdig som leder i Transportarbeiderforbundet. Hvis jeg blir valgt er mitt budskap til Oslo SV at valgkampen starter mandag etter årsmøtet 8. mars, sier Østvold. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere