RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Idrettshall i Troms brant ned

Balsfjordhallen med idrettshall, samfunnshus og klubbhus brant sent søndag kveld ned på Storsteinnes i Troms.
Sist oppdatert:

Brannen startet ved 21.30-tiden, og politiet ble varslet klokken 21.50. En halvtime senere begynte tak og vegger å falle sammen, opplyser vitner på stedet til Nordlys.no.

Les også: - Katastrofe for bygda

- Opplysninger fra stedet tyder på at det ikke er folk i bygget, er alt operasjonssentralen i Troms politidistrikt kunne opplyse ved 22-tiden.

Brannvesenet i Troms bekrefter overfor nettutgaven til Nordlys at det ikke skal ha vært folk inne i bygningen under brannen.

Balsfjordhallen på Moan på Storsteinnes huser både idrettshall, samfunnshus og klubbhus.

Måtte evakueres
Røyk og gass fra brannen gjør at naboene i boligfeltet rundt hallen måtte evakueres.

- Det er et tett bebygd område. Jeg vet ikke hvor mange som bor der, kanskje rundt 100 mennesker, og vi vil fortløpende vurdere om de skal overnatte i rådhuset, sier Balsfjord-ordfører Gunda Johansen

Les også: Nå raser bygget sammen

- Katastrofe for bygda
- Brannen som søndag kveld og natt herjet i Balsfjordhallen med tilhørende klubbhus og samfunnshus lammer idretts- og kulturlivet på Storsteinnes, sier Ramona Skogli, som er leder for fotballgruppa i Storsteinnes Il og også leder drifta av klubbhuset som gikk tapt i brannen.

- Dette er en katastrofe for oss alle. Det er helt uvirkelig, sier Skogli til Nordlys.no.

Idrettslaget har over 500 medlemmer, og kapasiteten i den nedbrente hallen har vært sprengt. Skogli anslår at rundt 250 barn står uten treningssted etter tragedien.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere