RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: IKEA

IKEA-mat på gourmetvis

Sist oppdatert:
I helga åpner IKEA en restaurant i Oslo sentrum - som bare holder åpent to dager.

(iOslo.no) Egne kokker skal lage ny vri på den kjente IKEA-maten i et pr-stunt i helga. Fra fredag til lørdag vil den bli servert i en egen restaurant ved Youngstorget i Oslo sentrum.

I stedet for kjøttboller med pommes frites, som de fleste sikkert er vant med, vil de bli servert kjøttboller med mango- og papayasalsa.

RESTAURANT: Her kan du spise IKEA-kjøttboller med mangosalsa.

Billig middag
Kommunikasjonsrådgiver Charles Michelson i IKEA tror ikke noen vil savne den tradisjonelle møbelkjedematen.

- Jeg har smakt på menyen selv, og det var utrolig godt, sier Michelson til iOslo.no.

Møbelkjeden vil med dette at kundene skal oppleve produktet på en ny måte, og bli inspirert av løsningene.

Fullbooket
Restauranten ble fullbooket allerede forrige uke, men det er fortsatt mulig å kapre flere av stedets drop-in plasser.

Ifølge Michelson er det mange ulike mennesker som ønsker seg inn på restauranten.

- Alt fra bestemødre med barnebarn til yngre Oslo-borgere har bestilt bord, sier kommunikasjonsrådgiveren.

Overraskelsesrestauranten har bare åpent til midnatt lørdag.

Les flere nyheter på iOslo.no

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere