RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Innbruddsraid på Hafjell

Sist oppdatert:
Mengder av hytter på Hafjell er blitt utsatt for innbrudd de siste dagene.

Politiet fikk den første meldingen om innbrudd i 13-tiden lørdag. Siden da har de gått gjennom hytteområdet, og to og en halv time senere var tallet på rammede hytter oppe i 14. Klokken 17 var antall oppdagete innbrudd nådd 16.

- Det er jo et stort område, og det dukker opp flere og flere hytter som det har vært innbrudd i jo mer vi undersøker. Dessuten kommer eierne fra hele Sør-Norge, så det er ikke gjort på en time eller to å få oversikt sier operasjonsleder Haagen Løvseth i Gudbrandsdal politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Politiet har ennå ikke oversikt over hvor store verdier tyvene kan ha fått med seg. De antar at innbruddene må ha skjedd etter pinsehelgen.

- Vi har ikke fått kontakt med så mange eiere til nå. Dørene er brudt opp og vi vet ikke hva som er borttatt før vi har vært i kontakt med eierne, sier operasjonsleder Geir Stavheim.

Foreløpig står politiet uten spor i saken, men i 17-tiden lørdag opplyser operasjonslederen at etterforskere begynner arbeidet hvert øyeblikk.

- Samtlige innbrudd er gjort i det gamle hyttefeltet. I det nye feltet har de fleste alarmer, sier Stavheim til TV 2 Nettavisen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere