RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Inviterer flodbølgeofre til domkirken

- Jeg vil gjerne nå ut til alle de som er direkte berørt av flomkatastrofen for å si at dere er spesielt invitert til gudstjenesten i Domkirken førstkommende lørdag. Vi har kalt den en minne- og sørgegudstjeneste, sier Oslo-biskop Gunnar Stålsett.

Stålsett skal lede gudstjenesten i Oslo domkirke lørdag 15. januar.

- Det blir reservert plass foran i kirken for de som er pårørende til døde eller savnede, og til de som er vendt hjem fra katastrofeområdet.

- Ettertanke
- Mange har deltatt i hjelpearbeidet både i området der ute og her hjemme. Også for disse kan dette bli en anledning til å samle tankene. Gudstjenesten kan være en hjelp til å bearbeide de følelsene overlevende, pårørende og andre berørte har. Det blir anledning til ettertanke og stillhet, og de som ønsker det er velkomne til å tenne lys og bli igjen i kirken etter gudstjenesten, forteller Gunnar Stålsett.

Biskopen er glad for at representanter for myndighetene og for diplomatiet ønsker å være tilstede, og at Kongehuset vil være representert med kronprinsesse Mette-Marit.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere