RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knivranet på åpen gate

Sist oppdatert:
Fire personer ble pågrepet natt til mandag etter å ha truet til seg 200 kroner fra to tenåringsgutter på åpen gate i Lillestrøm.

- En bil kommer kjørende opp på siden av to gutter i Nesgata i Lillestrøm, og to personer går ut og truer til seg 200 kroner med en knivlignende gjenstand. Det var meldingen vi mottok klokken 23.59, forteller operasjonsleder Leif Greaker ved Romerike politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Ranerne fikk ikke med seg mobiltelefonen politiet formoder de var ute etter.

Tok bilnummeret
Guttene på henholdsvis 16 og 17 år, som begge er fra Lillestrøm, greide å beholde hodene såpass klare at de kunne gi politiet gode signalementer på de to ransmennene. De noterte også bilnummeret.

- Klokken 00.32 ble bilen observert og klokken 00.54 ble fire personer pågrepet, forteller operasjonsleder Greaker.

Kniv og skrutrekker
Politiet har beslaglagt en kniv og en skrutrekker, og vakthavende politijurist i Romerike vil ta stilling til eventuell varetektsfengsling i løpet av natten natt til mandag. Avhør skjer først mandag formiddag.

Alle fire - både de to som er mistenkt for å ha utført rane og de to andre som satt i bilen da det skjedde - er satt i arresten.

- Vi er glade for at vi lyktes å få tak i gjerningsmennene, altfor ofte slipper de unna i slike tilfeller, sier operasjonsleder Leif Greaker til TV 2 Nettavisen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere