RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: Scanpix)

Kvinne bet dørvakt - må i fengsel

Den 32 år gamle Oslo-kvinnen knuste et glass i ansiktet på en dørvakt før hun bet ham i fingeren. Nå må hun i fengsel.

Det var i mars 2002 at 32-åringen sammen med sin samboer var på en pub i Oslo. Samboeren ble etterhvert kraftig beruset, og fikk snart beskjed om at han måtte forlate stedet i løpet av 20 minutter. Da mannen ikke gikk, gikk dørvaktene bort til ham og etter litt diskusjon fulgte han med dem.

Ble forbannet
Den 32 år gamle kvinnen hadde i mellomtiden kjøpt mer å drikke, og da hun ikke fant samboeren, ba hun dørvaktene om en forklaring. Da vaktene nektet kvinnen i å ta med seg de nyinnkjøpte drinkene ut, sprakk det for henne.

Den ene dørvakten blokkerte døren, og kvinnen svarte med å knuse et shot-glass i vaktens venstre tinning. Det kom til basketak mellom kvinnen og dørvaktene, hvor kvinnen blant annet klarte å bite den ene av vaktene i fingeren.

Politiet ble tilkalt og den uregjerlige pubgjesten måtte tilbringe natten i arresten.

- Ikke med vilje
Kvinnen ble dømt i Oslo tingrett i desember 2002, men anket dommen til lagmannsretten. Kvinnens forsvarer har anført at slaget med glasset ikke var med vilje, og at bittet skjedde i nødverge fordi kvinnen følte hun ikke fikk puste da dørvakten tok tak i henne.

Borgarting lagmannsrett fulgte likevel tingrettens beslutning, og dømte kvinnen til fengsel i 30 dager for legemsbeskadigelse ved bruk av særlig farlig redskap. Hun må også betale saksomkostningene.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere