RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne stukket ned og drept

Sist oppdatert:
En 42 år gammel kvinne ble stukket ned og drept i Bodø onsdag kveld. Den mistenkte gjerningsmannen ble pågrepet i nærheten av åstedet.

Det opplyste politiet på en pressekonferanse klokken 23.30 onsdag kveld.

Politiinspektør Tone Vangen ved Salten politidistrikt bekreftet overfor TV 2 Nettavisen at en norsk kvinne i begynnelsen av 40-årene ble drept i en leilighet i Bodø sentrum onsdag kveld.

Fra Algerie

- Vi pågrep en mann i begynnelsen av 30-årene klokka 22.50 i Rønvik i Bodø, i det samme området som gjerningen fant sted. Pågripelsen skjedde uten dramatikk, opplyser politimester Bernt Fredrik Mo i Salten politidistrikt på en pressekonferanse som startet klokka 23.30.

Den mistenkte gjerningsmannen er fra Algerie.

Stukket til døde

- Kvinnen var påført stikkskader, trolig med kniv eller annen skarp gjenstand, forteller Mo.

Den mistenkte er foreløpig siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, men siktelsen vil trolig bli utvidet.

- Siktede holdes i varetekt i natt og vil bli begjært varetektsfengslet torsdag morgen, sier politiadvokat Reiel Heggedal ved Salten politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Slo full alarm

Politiet slo tidligere onsdag full drapsalarm og etter det TV 2 Nyhetene kjenner til, fryktet de at gjerningsmannen skulle forsøke å forlate byen. Politiet sjekket derfor flere flyavganger onsdag.

Den mistenkte gjerningsmannen og offeret kjente hverandre, men politiet ønsker ikke å opplyse nærmere forholdet mellom de.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 20.10.

Ifølge vakthavende lege ved Nordlandssykehuset HF i Bodø var kvinnen allerede død da hun ankom sykehuset ved 20.30-tiden.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere