RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lastebil kan felle Nokas-ranerne

Sist oppdatert:
Politiet kan knytte fem av de siktede i Nokas-saken til en brennende lastebil som skulle sperre politiet inn under ranet.

Selv om både førerhus og lasterom i bilen ble forsøkt påtent, tok den stjålne lastebilen aldri skikkelig fyr. Brannvesenet slukket raskt flammene. Dermed kunne politiet saumfare bilen på jakt etter bevis.

Etter det VG kjenner til, har etterforskerne kommet på sporet av fem av de nå ranssiktede via gjenstander funnet i lastebilen. Funnene representerer noen av politiets tyngste bevis mot noen av ranerne. Politiet skal ha funnet DNA både på en sovepose og i hansker som lå i en ryggsekk, samt på en flaske vann. Dessuten sporet de ransbagene via prislapper som lå i lastebilen, og de fant flytedresser som matchet en annen dress hos en av de tiltalte.

Politiinspektør Ernst K. Rossebø i Rogaland politidistrikt sier til avisa at det er bra at lastebilen ikke brant opp. Han vil ellers ikke kommentere detaljer rundt funn i lastebilen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere