RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Løsnet skudd under pågripelse

Sist oppdatert:
En 34 år gammel mann er pågrepet etter en væpnet politiaksjon på Jæren. Det ble løsnet skudd under aksjonen, men ingen kom til skade.

34-åringen hadde forskanset seg i et bolighus på Klepp. Væpnet politi med skuddsikre vester og hjelmer omringet huset og forsøkte å få mannen til å overgi seg frivillig. Da det ikke ga noe resultat, ble mannen forsøkt drevet ut ved hjelp av tåregass. Da heller ikke det nyttet, stormet politiet huset.

- Det ble løsnet skudd både fra politiet og fra mannen i huset under aksjonen. Han skal ikke ha skutt mot politiet. Ingen ble skadet, sier operasjonsleder Kurt Løklingholm til TV 2 Nettavisen. Ved 16-tiden var politiaksjonen avsluttet og 34-åringen pågrepet.

Spesialenheten for politisaker er rutinemessig koblet inn fordi det ble løsnet skudd fra politiets side.

Bakgrunnen for politiaksjonen var en melding klokka 11.30 i dag om skudd fra huset. En person hadde rømt fra huset etter skuddene, og 34-åringen var alene i huset da politiet valgte å bevæpne seg å gå til aksjon.

Det er ikke kjent hva som var bakgrunnen for skuddene tidligere på dagen.

- Mannen er nå i arresten og vil bli forsøkt avhørt, sier Løklingholm til TV 2 Nettavisen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere