RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann siktet for bildrap og deretter sjekket ut

Sist oppdatert:
En 24 år gammel mann ble lørdag pågrepet og siktet for bildrap etter at en tolv år gammel gutt ble påkjørt av en bil i Klepp i Rogaland.

Kleppe (NTB): Men politiet sjekket natt til søndag 24-åringen ut av saken.

– Sent lørdag kveld gikk politiet til pågripelse av en 24 år gammel mann, opplyser politiadvokat Sigve Espeland i Rogaland politidistrikt.

24-åringen ble siktet for uaktsomt drap etter straffelovens paragraf 239.

– Grunnlaget for pågripelsen var et tips fra publikum som ble sammenholdt med biltype, farge og skader på bilen tilhørende siktede. Bilen ble tatt i beslag og ble straks undersøkt av politiets kriminalteknikere, opplyser Espeland.

Natt til søndag viste imidlertid undersøkelsene at 24-åringens bil ikke kunne ha vært involvert i påkjørselen av tolvåringen.

– Siktede ble av den grunn etter kort tid løslatt natt til søndag. Både siktede og bilen han disponerer, er sjekket ut av saken, opplyser Espeland. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere