RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann tatt for voldtekt

Sist oppdatert:
En mann i midten av 20-årene ble onsdag pågrepet etter at en kvinne anmeldte en overfallsvoldtekt i Grimstad sentrum søndag.

– Vi har pågrepet en mann med utenlandsk opprinnelse. Han stemmer overens med fornærmedes beskrivelse av gjerningsmannen og med øvrige opplysninger politiet har innhentet i form av tips, avhør og andre undersøkelser, politioverbetjent Eva Marit Gaukstad i Agder politidistrikt i en pressemelding torsdag. Hun leder avsnittet volds- og sedelighetskriminalitet.

Gaukstad opplyser at mannen skal fremstilles for varetektsfengsling fredag. Utover det ønsker hun foreløpig ikke å komme med flere opplysninger om pågripelsen.

Et øyenvitne varslet politiet om et overfall og voldtekt ved 7-tiden søndag morgen. Det ble gjort undersøkelser på åstedet og avhør av vitner og fornærmede i saken. Politiet sikret seg også DNA og andre tekniske beviser. (©NTB)


Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere