RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Meldte Katharina (4) savnet uten grunn

Sist oppdatert:
Først da politiet ringte henne på jobben, ble Lillesand-kvinnen klar over at datteren på fire år sto på Kripos' liste over savnede, uten å ha vært i nærheten av flodbølgene.

Lille Katharina er hjemme hos mor og har det bra. Hun har verken vært i Thailand eller andre steder som ble rammet av flodbølgen. Derimot var hun og broren på besøk hos faren i London i julen. Mandag havnet de likevel på listen over savnede nordmenn etter flodbølgekatasatrofen, skriver Agderposten.

Moren, Marianne Sinding-Larsen Fries, fikk beskjed om at datteren sto på listen da politiet i Agder ringte henne på jobben.

- Jeg aner ikke hvordan hun kunne havne på den listen, sier hun til avisa og forteller at datteren og broren returnerte til Norge 27. desember. Men Sinding-Larsen Fries vil ikke kritisere noen:

- Hele familien visste at hun var i god behold her i Lillesand, sier hun.

Like grunnløst havnet de tre i familien Bengtsson fra Grimstad på savnet-listen.

Samme dag som flodbølgen rammet Thailand, ga familien beskjed om at de kom helskinnet fra dramaet på Phi Phi-øyene. Grimstad Adressetidende intervjuet familien i romjula, men verken Utenriksdepartementet eller politiet fikk med seg at Staffan, Brit og Carl-Johan Bengtsson var i god behold.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere