RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Henrik Færevåg

Millionbrann på bossanlegg

Sist oppdatert:
Bossbiler er brent inne, et bygg er brent ned og en rekke husstander er evakuert i Drotningsvik etter en storbrann i et gjenvinningsanlegg.

- Jeg hadde vært ute med hunden og fikk beskjed av en politimann at jeg måtte forlate huset, sier Astrid Glistrup til ibergen.no.

- De vet ikke hva som brenner der inne. Det kan være giftig og det kan være gassflasker, forteller hun tydelig rystet over situasjonen. Huset hennes ligger kloss i branntomten.

Inne i skogen kjempet brannmenn seg fram under vanskelige forhold, mens politiet avgrenset området i en kilometers omkrets og startet evakueringen av en rekke husstander på sørsiden av brannen, like ved Bergens Tidendes trykkeri, like før Sotrabroen.

Brannen som ble meldt i 18.30 tiden utviklet seg raskt og brannstyrker fra alle stasjoner pluss ekstrastyrker ble utkalt.

Det var hovedsaklig papir og plast i bygningen og tykk svart røyk veltet over Drotningsvik. Røyken var så tett at det var vanskelig å puste og folk som ikke ble evakuert ble bedt om å skalke lukene.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere