RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Permittert ordfører Andreas Drarvik (Sp) i Suldal.
Permittert ordfører Andreas Drarvik (Sp) i Suldal. Foto: Mari Bangstad (TV 2 Nettavisen)

Ordfører nekter for sex-sjikane

Sist oppdatert:
Den permitterte Suldal-ordføreren Andreas Drarvik (65) forsvarte seg iherdig da ankesaken mot ham startet tirsdag.

Drarvik ble i februar frikjent i tingretten for sex-sjikane mot en 30 år gammel kvinne fra Sauda. Tirsdag startet saken i Gulating lagmannsrett, etter at frifinnelsen ble anket av statsadvokaten.

- Jeg har vært kvinnen til hjelp og støtte i flere år, og det har aldri vært i mine tanker å gjøre henne noe vondt. Jeg skjønner ikke grunnen for slike beskyldninger, sa Drarvik til Gulating Lagmannsrett, ifølge Haugesunds Avis.

Senterparti-ordføreren var i tingretten tiltalt for ti tilfeller av seksuell trakassering av den 30 år gamle kvinnen. Mellom august 2003 og januar 2005 skal han ha skrevet slibrige meldinger på kvinnens hus.

- Saken var en stor belastning forrige gang, og nå må min klient gjennom det samme igjen i fire dager i lagmannsretten. Det blir en påkjenning, sa Drarviks advokat, Anne Kroken, til TV 2 Nettavisen mandag.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere