RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Refser Bono-møtet

Sist oppdatert:
John Alvheim (Frp) gir statsminister Kjell Magne Bondevik det glatte lag for møtet med U2-stjernen Bono.

Alvheim er krystallklar på at Bondevik - som blant annet sørget for å få Bonos autograf - burde latt være å invitere superstjernen til samtaler på statsministerens kontor, skriver VG.

Statsminister Kjell Magne Bondevik møtte Bono før U2-vokalisten og resten av bandet på gikk på scenen foran 40.000 ved onsdagens konsert på Valle Hovin.

- Tar alltid æren
Statsministeren burde holdt seg langt unna under verdensstjernens Norges-besøk, mener Frp-nestformannen.

- Bondevik tar alltid æren for det andre har gjort. Det er tydelig at han tar i alt som er å ta i, siden han er så upopulær, sier en oppgitt Alvheim i et intervju med avisen.

Alvheim-biografi
Den avtroppende helsepolitikeren arbeider for tiden med en oppsummering av livet sitt i bokform. Og skal vi tro Alvheim kan flere av hans politikerkolleger regne med refs fra den engasjerte 75-åringen.

Alvheims biografi kommer ut rett etter høstens stortingsvalg. Da sier nestformannen takk for seg etter 16 år i politikken.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere