RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekordmange terror-SMS

Kvinnen skal ha sendt 5400 SMS-er til ekskjæresten og vennene hans.

Fredag møtte kvinnen, som er i 40-årene, i Drammen tingrett. Utskrifter fra teleoperatøren viser at hun i løpet av snaue tre måneder sendte mengder av SMS, og foretok en rekke oppringninger, skriver Drammens Tidende.

- Vi har registrert 5400 treff i denne perioden. Det tror jeg er norgesrekord av en privatperson, sier politiadvokat Knut H. Austad ved Søndre Buskerud politidistrikt til Drammens Tidende.

To av kvinnens ekskjærester er blant de fornærmede i saken. Etter at det ble slutt etter et kortvarig forhold til en av mennene, skal tiltalte ha sendt skremmende tekstmeldinger til mannens ekskone, og ekskona mottok hundrevis av telefonoppringinger der røret ble lagt på i det hun svarte.

Etter at det andre forholdet tok slutt, skal kvinnen ha sendt grove tekstmeldinger i ekskjærestens navn til andre personer, blant annet hans kvinnelige venner. Mannen beskrev i retten det han hadde vært utsatt for som et «terrorhelvete».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere