RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sefo gir Abrahamsen rett

Politioverbetjent Finn Abrahamsen fikk mye ros for å ha satt fokus på problemene i psykiatrien etter trikkedrapet i august. Nå avviser Sefo at Abrahamsen var for frittalende.
Sist oppdatert:

Det var advokat Harald Stabell som anmeldte Abrahamsen for brudd på taushetsplikten på grunn av politimannens uttalelser til mediene etter trikkedrapet. Men Sefo konkluderer med at det ikke foreligger noe straffbart forhold og vil henlegge saken, skriver Aftenposten.

Den erfarne politioverbetjenten ved Oslo-politiet fikk mye ros for sin håndtering av trikkedrap-saken, ikke minst for at han satte fokus på psykiatrien. Fra foreningen Mental Helse fikk han Årets åpenhetspris.

Nå fastslår Sefo at den informasjonen politioverbetjenten ga var et bidrag fra politiets side til en saklig og nøktern omtale i massemediene og helt i tråd med riksadvokatens instruks om hvordan politiet skal opptre i forbindelse med straffesaker.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere