RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Arne Lutro (TV 2 Nettavisen)

Siktet avslørte seg selv

Sist oppdatert:
Politiet har siktet flere etter drapsforsøket mot en 28-åring i Bærum i dag. En av dem avslørte seg selv etter å ha forlatt fluktbilen på Sollihøgda. En storstilt jakt er i gang på gjerningsmennene.

Ved 04-tiden i natt jaktet politiet fremdeles på de siktede.

- Vi vil ikke si det nøyaktige antall som er siktet for ikke å røpe hvor mange vi har identifisert, sier politioverbetjent Tom Søreide til TV 2 Nettavisen i kveld.

Personene som er siktet skal ikke være gamle kjenninger av politiet, som nå ser bort fra at dette dreier seg om et gjengoppgjør.

Politiet gjorde flere funn i fluktbilen, en Mercedes-drosje, som ble forlatt på Sollihøgda utenfor Oslo. I tillegg skal en av de siktede ha lagt igjen elektroniske spor i nærområdet. Disse var en av flere opplysninger som gjorde at politiet valgte å ta ut siktelse mot en av gjerningsmennene. Grunnlaget for de øvrige siktelsene er vitneforklaringer og funn på åstedet og i bilen.

Eieren sjekket ut

TV 2 Nettavisen vet at eieren av Mercedesen som ble brukt under skuddramaet, trolig befinner seg i Pakistan.

- Min bror har vært i Pakistan i om lag to uker nå. Selv aner jeg ikke hvem som har hatt tilgang til bilen, sier eierens bror til TV 2 Nettavisen.

Borte i to uker
Bilen har fungert som en ekstradrosje for eieren når hovedbilen har vært ute av drift. Sjåføren som disponerer hovedbilen onsdag kveld, bekrefter opplysningene om at eieren er i utlandet.

- Men hvem som har hatt ekstrabilen, vet jeg ingenting om. Du vil trolig ikke få vite noe fra dette miljøet heller, sier sjåføren til TV 2 Nettavisen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere