RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skjenet over i feil kjørefelt - tre skadd

To biler ble truffet da en personbil kom over i feil kjørefelt ved utløpet til Blindheimstunnelen ved Vegsund i Ålesund. Tre personer ble sittende fastklemt.
Sist oppdatert:

En bil kom over i motsatt kjørefelt ved utløpet til Blindheimstunnelen ved Vegsund i Ålesund og kolliderte med to biler tirsdag kveld.

- Tre biler var involvert og tre personer satt fastklemt, sier operasjonsleder Trygve Ødegård ved Sunnmøre politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Ambulanse, politi og brannvesen kom raskt til stedet, og den siste av de fastklemte bilistene ble frigjort klokken 19.55 tirsdag kveld. Politiet fikk melding om ulykken klokken 19.22

To menn på 18 og 20 år ble brakt til Ålesund sjukehus etter ulykken. De to har brudd, sårskader og hodeskader og tilstanden betegnes som alvorlig, men stabil for begge. Den ene skal opereres tirsdag kveld, opplyser sykehuset.

Veien er stengt mellom Blindheimstunnelen og Vegsundet. Den var ventet å være åpnet igjen ved 21-tiden tirsdag kveld, men klokken 21.25 var veien fremdeles stengt.

Det er ifølge politiet i utgangspunktet ikke mistanke om promillekjøring i forbindelse med ulykken.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere