RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skjøt mot politiet i Nedre Eiker

Sist oppdatert:
Politiet lette natt til søndag med helikopter etter en bil med personer som løsnet skutt mot en politipatrulje i Nedre Eiker i Buskerud.

Etter å ha forsøkt å stikke av fra politiet gjennom Eikerbygdene satte de mistenkte kursen mot Åmot og Vikersund, ifølge nettutgaven til Drammens Tidende.

Politiet forsøkte først å stanse bilen i Nedre Eiker ved 0.30-tiden fordi den manglet et skilt. Men sjåføren nektet å stoppe, og en person i bilen tok fram et enhåndsvåpen og skjøt tre eller fire skudd mot politifolkene, sier operasjonsleder Olav Myrvold i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

I løpet av en forholdsvis kort biljakt ble det igjen løsnet skudd mot politiet før de mistenkte klarte å komme seg unna.

- Den siste observasjonen var på riksvei 35 i Øvre Eiker, forteller Myrvold.

Et helikopter og flere politibiler deltok i letingen etter de mistenkte natt til søndag. Politifolk fra Nordre Buskerud politidistrikt hjalp kollegene fra Søndre Buskerud med å prøve å spore opp bilen. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere