RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skudd-siktede løslatt

Sist oppdatert:
De to mennene som er siktet i forbindelse med skytingen i Kjelsåsveien i Oslo, er løslatt fra varetekt.

- Politiet ba om at de skulle fengslet på grunn av faren for bevisforspillelse. Det fikk vi ikke medhold i av Oslo tingrett. Kjennelsen ble ikke påkjært, sier politiavdelingssjef Finn Abrahamsen i Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Det var natt til mandag at en 30-åring ble oppsøkt av tre menn i en leilighet i Kjelsåsveien i Oslo. Under et basketak mellom de tre og 30-åringen ble en 27-år gammel mann truffet av et skudd i buken og livstruende skadd. Politiet pågrep to personer på stedet.

Den 30 år gamle huseieren er siktet for å ha avfyrt skuddene. Den skadedes bror, en 34-åring er siktet for ransforsøk. Den tredje personen som var involvert i skytingen, meldte seg tirsdag og avga forklaring.

- Vi vil fortsette etterforskningen, sier Abrahamsen.

Ifølge VG er 30-åringen også en av de Nokas-siktede. Han er siktet for å ha levert flere skuddsikre vester til ranerne gjennom sin butikk Spy Shop i Oslo.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere