RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sogndal-kjøtt ut på markedet

Gilde vil sende 40 tonn kjøtt fra Terina-anlegget i Sogndal ut på markedet.

Fredag holdt Mattilsynet pressekonferanse der det ble opplyst at E.coli-epidemien skyldtes infisert kjøtt fra Gildes anlegg på Tynset. Gilde mener at man nå har kommet så langt som man kan i jakten på smittekilden, skriver NRK Sogn og Fjordane.

Gilde vil nå sende 40 tonn kjøtt fra anlegget i Sogndal ut på markedet.

- Vi håper at forbrukerne har tillit til at varene er trygge, sier kommunikasjonsdirektør i Gilde, Nina Sundquist, til NRK Sogn og Fjordane.

Kjøttet har ligget på lager hos Terina i Sogndal siden anlegget ble stengt. Kjøttet er testet, og sendes ut på markedet i samråd med Mattilsynet.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere