RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solgte ryggen for 170.000

Sist oppdatert:
Radiokjendisen Espen Thoresen Hversaagod Takkskalduha fikk inn 170.000 kroner til Røde Kors på å auksjonere bort annonse-plass på ryggen sin.

Kanal 24-programleder Espen Thoresen Hversaagod Takkskalduha har denne uken holdt auksjon med sin egen rygg i potten i radioprogrammet «Vær så god, Takkskalduha». Radiokjendisen har auksjonert bort ryggen som annonseplass til inntekt for årets Røde Kors-juleinnsamling «en porsjon håp», skriver Kampanje.

Auksjonen er nå avsluttet og det var United Wineres som fikk tilsaget på annonseplassen for 170.000 kroner. Pengene skal gå til fattige barn i Nordvest-Russland, og radioprogramlederen skal i kveld vise frem logoen han har tatovert på ryggen i programmet «Senkveld» på TV 2.

Espen Thoresen Hversaagod Takkskalduha har tidligere sagt at ryggauksjonen er en tanke han har lekt med siden han jobbet i NRK, og programlederen er fornøyd med å ha fått inn 170.000 kroner.

- Det er mange barn som får det bedre på grunn av dette. Jeg er veldig glad for å ha bidratt til at mange barn får varm mat til jul, sier Thoresen Hversaagod Takkskalduha i en melding.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere