RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Trygve G. Nordby, UDI-direktør.
Trygve G. Nordby, UDI-direktør.

UDI med egen katastrofetelefon

Direktør Trygve G. Nordby lover at UDI vil være lempelige i forhold til utlendinger som har behov for å reise til hjemlandet i forbindelse med flomkatastrofen.
Sist oppdatert:

- For utlendinger som er direkte berørt av katastrofen i Sørøst-Asia vil UDI utøve en så lempelig praksis som mulig og søke å finne praktiske løsninger som gjør det mulig å raskt å foreta nødvendige reiser mellom Norge og sine hjemland, sier direktør Trygve G. Nordby i en pressemelding.

Utlendingsdirektoratet (UDI) har åpnet en egen informasjonstelefon for personer som er berørt av flomkatastrofen i Sørøst-Asia og som har spørsmål knyttet til utlendingssaker.

Telefonummeret er 23 35 15 14.
Telefonen er betjent fra klokken 08.15-18.00.

Her kan berørte av flomkatastrofen få svar på spørsmål til søkander om visum, familiegjenforening, reisedokumenter, asylsøknader og muligheter for hjemreise.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere